Signaturmeny
Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt herlige vårmenyer basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Stor Signaturmeny serveres torsdag-lørdag. Liten Signaturmeny serveres tirsdag-lørdag. Begge tilbys med tilpassede vinmenyer.
Stor Signaturmeny, Vår 2024
Amuse bouche*
Boen Gård ́s grønnsaker i sesong*
Tartar – løpstikke-espuma – melkebrød*
Selleri-carpaccio – valnøttpuré – nesle*
Kveite – tindved – veloute*
Sjøkreps – espuma – blomkarse*
Ganerenser*
Mørnet storfe fra Agder – trøffelsky – pastinakkpuré*
Aske Rose – karamellisert brød – solbærsylt – urtesalat*
Mille-feuille – hasselnøttkrem – posjert rabarbra – rabarbrasorbet*
Petit four
Liten Signaturmeny, Vår 2024
Amuse bouche*
Boen Gård ́s grønnsaker i sesong*
Tartar – løpstikke-espuma – melkebrød*
Kveite – tindved – veloute*
Ganerenser*
Mørnet storfe fra Agder – trøffelsky – pastinakkpuré*
Mille-feuille – hasselnøttkrem – posjert rabarbra – rabarbrasorbet*
Petit four
Signaturmeny: Kr. 1595,- Vinmeny: Kr. 1295,-
Liten Signaturmeny: Kr. 1195,- Vinmeny: Kr. 995,-
*Med forbehold om tilgjengelige råvarer