Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt herlige vårmenyer basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Stor Signaturmeny serveres torsdag-lørdag. Liten Signaturmeny serveres tirsdag-lørdag. Begge tilbys med tilpassede vinmenyer.

Stor Signaturmeny, Vår 2024

Amuse bouche
*
Boen Gård ́s grønnsaker i sesong
*
Tartar – løpstikke-espuma – melkebrød
*
Selleri-carpaccio – valnøttpuré – nesle
*
Kveite – tindved – veloute
*
Sjøkreps – espuma – blomkarse
*
Ganerenser
*
Mørnet storfe fra Agder – trøffelsky – pastinakkpuré
*
Aske Rose – karamellisert brød – solbærsylt – urtesalat
*
Mille-feuille – hasselnøttkrem – posjert rabarbra – rabarbrasorbet
*
Petit four

Liten Signaturmeny, Vår 2024

Amuse bouche
*
Boen Gård ́s grønnsaker i sesong
*
Tartar – løpstikke-espuma – melkebrød
*
Kveite – tindved – veloute
*
Ganerenser
*
Mørnet storfe fra Agder – trøffelsky – pastinakkpuré
*
Mille-feuille – hasselnøttkrem – posjert rabarbra – rabarbrasorbet
*
Petit four


Signaturmeny: Kr. 1595,- Vinmeny: Kr. 1295,-
Liten Signaturmeny: Kr. 1195,- Vinmeny: Kr. 995,-

*Med forbehold om tilgjengelige råvarer