Hos oss er det ingen hverdager

Dere skal nyte – vi skal yte

Et selskap eller en middag på Boen Gård er et minne man tar med seg videre.

-Nystrøkne hvite duker og stoffservietter, klirrende krystallglass og smårutete vinduer ut mot parken… Oppdekking og interiør danner en perfekt ramme rundt både store og små anledninger.

Maten på Boen Gård står på ingen måte tilbake for de unike omgivelsene. Kokkene anført av verdensmester i kokkekunst, Charles Tjessem, disponerer moderne fasiliteter for å kunne sette sammen de mest krevende menyer. Boen Gård har vært drevet som en søsterbedrift av den profilerte topprestauranten MÅLTID i Kristiansand. Etter at MÅLTID avviklet restaurantdriften i Kristiansand sentrum er virksomheten flyttet og tilpasset Boen Gård.

Desc

Perfeksjon i hver minste detalj

Maten trylles frem av råvarer fra lokale produsenter i takt med årstidene. Sopp og urter kommer fra skogene på Sørlandet. Kjøtt og fisk fra utvalgte produsenter bringes daglig i hus og lokale grønnsaker behandles varsomt for å gi våre gjester en matopplevelse helt utenom det vanlige. Etter middagen flyttes selskapet inn i salongene og hovmester er diskret til stede for å sørge for at selv den minste detalj er perfekt.

Desc
Title