Denne personvernerklæringen forteller hvordan Boen Gård kan innhente og behandle følgende informasjon:

Nettsidestatistikk

Vi bruker analyseverktøyet Google analytics til innhenting av informasjon om besøkende på vårt nettsted (www.boengaard.no). Denne informasjonen inneholder varighet og tidspunkt for besøk, informasjon om hvilke type nettleser og enhet hver enkelt besøkende benytter seg av, samt hvilket land/landsdel den besøkende befinner seg i. Vi kan ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson, og våre instillinger for Google analytics gjør at alle IP-adresser blir anonymisert.
Vi bruker statitikken fra Google analytics til å optimalisere nettstedet vårt. Ved å analysere data fra Google analytics, kartlegger vi hvordan nettstedet blir brukt, for å skape en god brukeropplevelse for våre besøkende.

Nyhetsbrev

Vi benytter oss av tjenesten MailChimp til utsendelse av nyhetsbrev. Du vil motta e-post fra Boen Gård fordi du allerede er kunde av oss, eller fordi du har indikert at du ønsker å motta informasjon fra vår bedrift. Mottar du nyhetsbrev fra Boen Gård, betyr dette at vi har lagret din e-postadresse i våre MailChimp-lister. Ved å abonnere samtykker du til at din e-postadresse lagres hos MailChimp inntil du ber om at opplysningen slettes. I tillegg til e-postadresser, lagrer MailChimp informasjon om hvorvidt du har åpnet eller klikket på innhold i nyhetsbrev.

Ønsker du å melde deg av vårt nyhetsbrev? Følg denne linken.

Påmeldingsskjema for arrangementer

For påmelding bruker vi tjenesten Wjdialog. Les mer om Wjdialog her.

Boen Gård tar reglene for personvern på alvor. Dersom du har ytterligere spørsmål, ta kontakt med oss på post@boengaard.no.