Sommeren 2019 kunne Boen Gård for første gang ønske gjester velkommen i egen vinkjeller. Kjelleren antas å være fra 1700-tallet, og har dessverre stått ubrukt i årtider. Støvet er feid ut, og det er montert hyller og inventar bygget av resirkulerte materialer.

Man føler seg hensatt til helt andre steder enn Tveit og Sørlandet i det man entrer kjelleren. Bak tykke murer er hyllene fyllt opp med gode viner, hovedsaklig fra klassiske, europeiske vinområder. -Bourgogne Champagne, Tysk Riesling...

Et besøk i vinkjelleren, hvor man etter sablering nyter et glass Champagne eller to, setter stemningen og markerer en perfekt start på en middag i hovedhuset.

Maître d’hôtel og sommelier Dagfinn Galdal har stor kunnskap om vin. Han er ikke vanskelig å overtale når gjester ønsker en smaking fra f.eks et spesifikt vin-område, eller ønsker å bli innført i en spesiell årgang.

Send forespørsel